Montessori kinderopvang neemt afscheid van Susan

Montessori kinderopvang neemt afscheid van Susan

Susan Veenvliet geniet per 1 september van haar welverdiende pensioen. Gisteren namen wij dan ook afscheid van Susan na 18 jaar. Wat 18 jaar? Ja, Susan was de eerste hoofdbegeleidster van Montessori kinderopvang. Het is een afscheid die wij niet zomaar voorbij laten gaan.

Stiekem was het best slikken toen Susan voor de laatste keer als hoofdbegeleidster locatie Sonsbeek verliet. Susan was vanaf de start van Montessori kinderopvang betrokken en een vast gezicht voor vele ouders en opgroeiende kinderen. Mede dankzij de inzet en input van Susan was het mogelijk om in 2003 de 1e Montessori kinderopvang locatie van Nederland te openen.

Susan heeft dus een zeer speciale plek in onze Montessori harten veroverd. Als dank voor haar vele jaren trouwe dienst, hebben we haar vandaag verrast met een eigen plein. Het plein aan de voorzijde van locatie Sonsbeek heeft Susan vandaag onder toeziend oog van haar (oud) collega’s omgedoopt tot het Susan Veenvliet – de Vries plein.

Wij zijn trots op wat Susan de afgelopen jaren voor ons betekend en wensen haar veel geluk voor de toekomst. Bedankt voor al je inspanningen, we zijn bevoorrecht geweest met jou in ons midden. Een nieuwe spannende tijd breekt aan, de tijd van moeten is definitief gedaan. Lieve Susan geniet van je vrijheid en pensioen.

DutchEnglishFrenchGerman