Locatie Helmond

Montessori kinderopvang Helmond, gevestigd aan Overloop 48 in Helmond- Brouwhuis. Grenzend met onze tuin aan Montessori school Helmond een unieke plek voor uw kind(eren).

Doordat wij pal naast school zitten met onze locatie krijgen we de kans om nauw samen te werken met school. Samen met school zijn wij een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving namelijk Thuis! Wij zorgen dat de omgeving waarin uw kind(eren) verblijft is afgestemd op de ontwikkeling die hij of zij nodig heeft, en dit voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij hebben namelijk een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Een (verlengde) peuterochtend groep voor kinderen van 2-4 jaar en een buitenschoolseopvang voor kinderen van 4-12 jaar.

Het KDV en de peuterochtend groep heeft plek voor 16 kinderen. De BSO geeft plek voor 20 kinderen.

De peuters vertoeven 's ochtend in de ruimte waar 's middags de BSO kinderen spelen. Zo kunnen zij gebruik maken van de materialen die gericht zijn op kinderen van de basisschool en leren zij al vaardigheden die de kinderen weer in kunnen zetten als zij starten op school. 'Leer het mij zelf te doen'.

Het KDV is een aparte ruimte. Deze ruimte is huiselijk ingericht met spel en speelmateriaal voor kinderen van 0-4 jaar. We hebben voor de allerkleinste kinderen een apart huis waar zij heerlijk tot rust kunnen komen terwijl de andere kinderen aan tafel een werkje kunnen doen.

We streven ernaar om elke dag met alle kinderen even buiten te zijn. Dit kan in onze eigen tuin zijn maar ook een wandeling maken vinden wij leuk. Tevens mogen we gebruik maken van het schoolplein.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te komen nemen bij ons, kom gerust eens bij ons langs.Ons Team

Top

Als je ons team in één woord wil samenvatten zeggen we: samen. We zijn flexibel, veelzijdig en vullen elkaar aan. Op die manier leren we van elkaar, inspireren en motiveren elkaar. Samen!Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2022

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

52 weken € 9,21 52 weken € 8,62
Peuterochtendgroep (3,5 uur) € 9,21 40 weken plus € 8,80
40 weken € 9,49

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding. De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Helmond bso
Montessori kinderopvang Helmond kdv
Montessori kinderopvang creeërt een doorgaande ontwikkelingslijn en werkt nauw samen met de Montessorischool Helmond.
DutchEnglishFrenchGerman