Locatie Arnhem "de Waterberg"

Welkom op Montessori kinderopvang de Waterberg, een kleinschalige kinderopvang in Arnhem-noord. Onze locatie bevindt zich tussen het Openluchtmuseum en manege de Waterberg, in een bosrijke omgeving. Er zijn drie ruime groepen en een grote tuin, waarin de kinderen het hele jaar door heerlijk kunnen spelen.

Dagindeling

Samen met de ouders vindt de overdracht plaats op de groep. De ochtend begint met vrij spel. Er zijn veel verschillende materialen en eigen gemaakte werkjes om uit te kiezen, zowel voor de jongste kinderen als de peuters. Halverwege de ochtend is er een gezamenlijk fruitmoment, waarna we naar buiten gaan; spelen in onze eigen tuin of een wandeling naar het bos. Rond het middaguur eten we brood en gaan de meeste kinderen daarna slapen. Voor de baby’s kan dat kan binnen in een slaapkamer of buiten in een buitenbedje. De oudste dreumesen en peuters gaan slapen of rusten op hun eigen groep op een stretcher. Als iedereen weer wakker is, is er nog een gezamenlijk eetmoment met groente en eventueel een activiteit. Daarna volgt er een tweede buiten speelmoment en worden de kinderen opgehaald.

Op de groep dragen de leidsters en kinderen sloffen. Alle kinderen hebben een eigen mandje met hun geboortekaartje eraan voor hun reservekleding, slaapzak en persoonlijke spullen. In de gang is er ruimte voor de jassen en schoenen. .

Het eten wordt zo veel mogelijk biologisch en suikervrij aangeboden. Flessenvoeding en eventueel een warm babyhapje (tot 1 jaar) moeten door de ouders zelf meegebracht worden.

Foto album

 

 

Ons Team

Top

Ons kleine hechte team bestaat uit negen vaste leidsters. De kinderen zien daardoor bijna altijd dezelfde gezichten op hun groep. We hechten veel waarde aan onderlinge samenwerking en garanderen daarmee aandacht voor de doorgaande ontwikkeling van een kind. 

Ons team is betrokken en flexibel. Het werken met kinderen volgens de Montessori visie doen we vanuit ons hart! Klik op onze foto’s om ons persoonlijk beter te leren kennen.

 

 

Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2023

Kinderdagverblijf

52 weken € 10,00
48 weken € 10,71

De basisprijs staat garant voor kwaliteit en geeft ons de mogelijkheid om goed opgeleide en ervaren begeleiders aan te trekken. De prijzen (uurtarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Producten

Kinderdagverblijf

We geven u hieronder een verkorte samenvatting van de twee verschillende contracten voor ons kinderdagverblijf. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hoofdbegeleidster van de locatie.

52 weken contract
Bij dit contract heeft u recht op 52 weken opvang per jaar, waarbij u kunt kiezen voor een hele dag van 7.30-18.30 uur, een ochtend van 7.30-13.00 uur of een middag van 13.00-18.30 uur. Opvang om de week is ook mogelijk. Extra dagen zijn in overleg mogelijk en worden achteraf gefactureerd.

48 weken contract
Bij een 48 weken contract heeft u recht op 48 weken opvang per jaar en bent u verplicht vier weken vakantie op te nemen tijdens de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- of kerstvakantie. Extra dagen zijn in overleg mogelijk en worden achteraf gefactureerd.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Waterberg Arnhem KDV
Montessori kinderopvang Arnhem Waterberg werkt nauw samen met verschillende basisscholen in Arnhem.