Locatie Arnhem "de Waterberg"

Hoe ziet een dag eruit voor de kinderen? Samen met de ouders vindt de overdracht plaats op de groep. Ouders zijn welkom om nog een kopje koffie of thee te drinken. In de ochtend is er ruimte voor vrij spel. Er zijn vele materialen en eigen gemaakte werkjes om uit te kiezen. Halverwege de ochtend is er een gezamenlijk fruitmoment, vervolgens gaan wij naar buiten. In de tuin of naar het bos. Bij slecht weer hebben wij een ruime speelzaal op de tweede verdieping. Waar wij gebruik van kunnen maken zodat de kinderen aan de fysieke behoeften toe kunnen komen. Rond het middaguur eten wij brood. Veel kinderen gaan daarna slapen. Dat kan binnen of buiten. Peuters die nog slapen doen dat op hun eigen groep op een stretcher. Als iedereen weer wakker is, is er nog een gezamenlijk eetmoment met eventueel een activiteit. Daarna volgt er een tweede buitenspeelmoment.

Alle kinderen hebben een eigen mandje met hun geboortekaartje eraan. Hierin worden reserverkleding, slaapzak en eventueel andere nodige persoonlijke spullen bewaard. In de gang is er ruimte voor de jassen en schoenen. Op de groep dragen de kinderen sloffen.

Het eten wordt zo veel mogelijk biologisch en suikervrij aangeboden. Flessenvoeding en eventueel een warme maaltijd (tot 1 jaar) moet door de ouders zelf meegebracht worden.

Foto album


Ons Team

Top

Wij werken met een klein hecht team. De kinderen zien daardoor bijna altijd dezelfde begeleidsters op hun groep. Wij hechten veel waarde aan de onderlinge samenwerking en garanderen daarmee aandacht voor de doorgaande ontwikkeling van de kinderen. 0p de baby- dreumesgroep en de peutergroep werken wij met dezelfde thema’s en doen we regelmatig activiteiten samen. Wij werken allemaal vanuit passie en volgens de Montessorivisie.

Wij hechten veel waarde aan betrokken contact met de ouders en de oudercommissie en proberen zo een verlengstuk van thuis te zijn. Klik op onze foto's en je leert ons persoonlijk beter kennen.


Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2022

Kinderdagverblijf

52 weken € 9,34
48 weken € 10,00

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Waterberg Arnhem kdv

Inspectierapport

Via onderstaande links kunt u de laatste inspectierapporten downloaden
Montessori kinderopvang Waterberg Arnhem kdv

Montessori kinderopvang Arnhem Waterberg werkt nauw samen met verschillende basisscholen in Arnhem.
DutchEnglishFrenchGerman