Ouders aan het woord

Waterberg

5,0 rating

Mijn dochter gaat een aantal dagen per week met veel plezier naar deze kinderopvang; het pand oogt statig en je verbaast je over de warme en knusse inrichting. Rust, professionele en lieve leidsters, altijd tijd voor een kopje thee of koffie aan de keukentafel. En is er een zorg of bijzonderheid, dan heeft de manager altijd tijd om even te praten, of een luisterend oor te zijn.

Sarah

Waterberg

5,0 rating

Gewoon geweldig dit kinderdagverblijf! Zo eigen en bijzonder! Zo’n goede sfeer en zo’n prettige, deskundige kijk op kinderen! Hoogopgeleide leidsters, veel ruimte (zowel binnen als buiten), mooi speelmateriaal waar over nagedacht is, goede communicatie, we zijn echt enthousiast!

Elisabeth

Waterberg

5,0 rating

Wij zijn zeer tevreden over deze opvang. Dankzij de Montessori methode is er meer ruimte voor de kinderen, is de kind-leid(st)er-ratio hoger en worden ze op een goede manier gestimuleerd in het spelen en hun ontwikkeling. Dankzij de ligging aan de rand van het bos gaan ze ook vaak wandelen in het bos of spelen de kinderen buiten in de grote tuin, zelfs als het wat kouder is buiten (lekker warm aangekleed uiteraard). De leidsters zijn super lieve, fijne professionals die hun werk met, ik zou bijna willen zeggen, passie uitvoeren. Onze peuter gaat er al 1,5 jaar met veel plezier naartoe en wij laten ons kind met een gerust hart achter.

Sanne

Sonsbeek

5,0 rating

Een geweldige plek voor kinderen tot 4 jaar op het kinderdagverblijf maar ook daarna op de bso. Een echt huiselijke sfeer met grote tuin voor veel speel- en ontdekplezier. Kundige, lieve en enthousiaste leidsters die de Montessori visie dagelijks uitdragen!

Marieke Pronk

Waterberg

4,0 rating

We zijn zo blij met De Waterberg! Goed opgeleide en heel betrokken medewerkers. Veel aandacht voor individuele ontwikkeling. Goed, veelal ‘natuurlijk’ lesmateriaal. Aandacht voor de natuur, beweging, muziek, creativiteit en een prachtige buitenruimte. Onze kinderen gaan altijd naar buiten, vaak naar het bos!

Tamara Smit

Sonsbeek

4,0 rating

Wat een fijne plek om je kinderen achter te laten en weer op te halen. Warmte en plezier met super leidsters!

Geertje

DutchEnglishFrenchGerman
Top