Slider

Locatie Veenendaal

De Montessori kinderopvang in Veenendaal is een onderdeel van het Montessori kindcentrum. Wij zijn gevestigd in en werken nauw samen met Montessorischool Aan de Basis. Samen zorgen wij voor een doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar. Wij hebben een kinderdagverblijf, een peutergroep en een buitenschoolse opvang. Op het kinderdagverblijf hebben wij plek voor maximaal 14 kinderen. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Op de peutergroep hebben we maximaal plek voor 15 kinderen. Deze ruimte is ingericht in hoeken en de kinderen kunnen hier lekker spelen. Wij richten ons als team op het individueel werken met kinderen om aan te sluiten op de niveauverschillen en de zelfstandigheid van de kinderen. Ter voorbereiding op de kleuterklas zitten wij iedere dag in de kring om een spel te doen en/of lied te zingen en oefenen we met werk.

Op onze BSO is plek voor 55 kinderen met drie verschillende ruimtes. Wij bieden iedere dag minimaal één activiteit aan, maar de kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen.

Waarom kiezen voor Montessori Kinderopvang in Veenendaal?
- Openbare Montessori Kinderopvang
- Montessori Visie
- Vast team van lieve en enthousiaste begeleidsters
- Huiselijke ruimtes
- Natuurlijke materialen
- Unieke locatie in de Montessorischool aan de Basis
- Goede Voorbereiding op de kleuterklas
- Doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar met een kinderdagverblijf, peutergroep, basisschool en BSO

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Shadow
Slider

Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

Teamfoto


Tarief

Top

Tarief van 01-02-2020

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

52 weken€ 8,6352 weken€ 8,14
Peuterochtendgroep (3,5 uur)€ 8,6340 weken plus€ 8,32
40 weken€ 8,95

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.

Montessori kinderopvang Veenendaal kdv
Montessori kinderopvang Veenendaal bso

Beleidsplannen

Via onderstaande links kunt u diverse beleidsplannen van de locatie Veenendaal downloaden.
Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid
Beleids en werkplan locatie Veenendaal
Klachtenprocedure Montessori kinderopvang Veenendaal
Wij werken samen met Montessori school aan de Basis in Veenendaal. Samen met de basisschool wordt er daadwerkelijk binnen één locatie samengewerkt aan de doorgaande ontwikkelingslijn van 3 maanden tot 12 jaar. Wij streven naar een goede samenwerking met Montessorischolen. Bijvoorbeeld door samen integraal een Montessori kindcentrum te realiseren. Wij nodigen u van harte uit om één van onze locaties te bezoeken en kennis te maken met elkaar.

Onze kinderopvang hoopt aan te sluiten bij alle Montessorischolen in Nederland om elkaar te helpen het zelf te doen. klik hier voor meer informatie
DutchEnglishFrenchGerman
Top