Slider

Locatie Maassluis


Montessori Kinderopvang Maassluis is gevestigd aan de Seringenstraat 110 in Maasluis. Dit is in de Montessorischool Maassluis. We zijn een verlengstuk van de belangrijkste leefomgeving namelijk thuis, waarin de omgeving is afgestemd op de ontwikkeling van het kind. Samen met de Montessorischool zorgen wij voor een doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar.

Wij hebben een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ook bieden wij peuteropvang op het kinderdagverblijf. Op ons kinderdagverblijf hebben we plek voor maximaal 14 kinderen. De ruimte van het kinderdagverblijf is huiselijk ingericht. Het speelmateriaal nodigt uit tot zelf doen. Het geeft op spelenderwijs het kind een leerproces.

Op onze BSO is plek voor 20 kinderen. Elke dag gaan wij met de kinderen naar buiten, daarnaast bieden wij een activiteit aan, maar ieder kind is vrij om te kiezen of ze mee willen doen.Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

TeamfotoTarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2019

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

52 weken€ 8,3152 weken€ 7,78
Peuterochtendgroep€ 8,3140 weken plus€ 7,95
40 weken€ 8,56

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebasseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Maassluis BSO
Montessori kinderopvang Maassluis kdv

Beleidsplannen

Via onderstaande links kunt u diverse beleidsplannen van de locatie Maassluis downloaden.
Beleids en werkplan locatie Sonsbeek
Montessori kinderopvang creeërt een doorgaande ontwikkelingslijn en werkt nauw samen met de Montessori school in Maassluis.
Top