Slider

Locatie Houten "Korenmolen"

Montessori kinderopvang Korenmolen in Houten is gevestigd in en werkt nauw samen met de Montessori Basisschool. Het idee is om één geheel te worden en dit voort te zetten als een Montessori kindcentrum. Samen nemen wij zorg voor een doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar. Wij hebben een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang aan onze locatie op de Korenmolen.

Op het kinderdagverblijf hebben wij plek voor maximaal 15 kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan. Wanneer u de ruimte binnen komt zult u direct het huiselijke gevoel voelen. In de ruimte zijn alle kasten op hoogte van de kinderen, zodat zij hun eigen materiaal kunnen pakken. Een groot matras zult u zien, waar de baby's met alle vrijheid kunnen bewegen.

Als begeleidsters begeleiden wij de kinderen van jongs af aan met de Montessori Visie. We hebben oog voor detail, zorgen er voor dat de kinderen zelfstandiger worden en op hun eigen benen leren staan. Middels activiteiten en werkjes leren we de kinderen kennis te maken met de Montessori materialen, waarmee ze op de Montessori Basisschool ook werken.

Op onze BSO is plek voor 25 kinderen met twee verschillende ruimtes. Wij bieden iedere dag minimaal één activiteit aan, maar de kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen. Bij de BSO zijn niet de gebruikelijke Montessori Materialen te vinden. Wij vinden het belangrijk om de kinderen te leren hoe ze onder andere moeten omgaan met elkaar, de omgeving en hoe ze deze kunnen verzorgen. Hierin is zelfstandigheid een vereiste en wordt dit ook van de kinderen verwacht. Uiteraard onder begeleiding van de begeleidsters.

Waarom kiezen voor Montessori Kinderopvang in Houten?
- Openbare Montessori Kinderopvang
- Montessori Visie
- Vast team van lieve en enthousiaste begeleidsters
- Huiselijke ruimtes
- Natuurlijke materialen
- Unieke samenwerking met de Montessori Basisschool
- Goede Voorbereiding op de kleuterklas
- Doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar met een kinderdagverblijf, basisschool en BSOOns Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

TeamfotoTarief

Top

Tarief vanaf 01-02-2020

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

52 weken€ 8,6352 weken€ 8,08
Peuterochtendgroep (3,5 uur)€ 8,6340 weken plus€ 8,25
40 weken€ 8,89

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Houten Korenmolen bso
Montessori kinderopvang Houten Korenmolen kdv
Montessori kinderopvang creeërt een doorgaande ontwikkelingslijn en werkt nauw samen met de Montessorischool in Houten.
DutchEnglishFrenchGerman
Top