Slider

Locatie Ede

De Montessori kinderopvang in Ede is een onderdeel van het Montessori kindcentrum. Wij zijn gevestigd in en werken nauw samen met Montessorischool Veldhuizen. Samen zorgen wij voor een doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar. Wij zijn gestart begin 2019 met een buitenschoolse opvang. Op onze BSO is een leuk ingerichte ruimte. Wij bieden iedere dag minimaal één activiteit aan, maar de kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen.

Waarom kiezen voor Montessori Kinderopvang in Ede?
- Openbare Montessori Kinderopvang
- Montessori Visie
- Vast team van lieve en enthousiaste begeleidsters
- Huiselijke ruimtes
- Natuurlijke materialen
- Unieke locatie in de Montessorischool Veldhuizen

Ons Team

Top

Wij hebben een vast, hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:
Teamfoto

Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2019

Buitenschoolse opvang

52 weken€ 7,78
40 weken plus€ 7,95
40 weken€ 8,56

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 11 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Montessori kinderopvang Ede BSO

Beleidsplannen

Via onderstaande links kunt u diverse beleidsplannen van de locatie Ede downloaden.
Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid
Beleids en werkplan locatie Ede
Wij werken samen met Montessori school Veldhuizen in Ede. Samen met de basisschool wordt er daadwerkelijk binnen één locatie samengewerkt aan de doorgaande ontwikkelingslijn tot 12 jaar. Wij streven naar een goede samenwerking met Montessorischolen. Bijvoorbeeld door samen integraal een Montessori kindcentrum te realiseren. Wij nodigen u van harte uit om één van onze locaties te bezoeken en kennis te maken met elkaar.

Onze kinderopvang hoopt aan te sluiten bij alle Montessorischolen in Nederland om elkaar te helpen het zelf te doen. klik hier voor meer informatie
Top