Slider

Locatie Bilthoven

De Montessori kinderopvang in Bilthoven is een onderdeel van het Montessori kindcentrum. Wij zijn gevestigd bij de Montessorischool. Samen zorgen wij voor een doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar. Wij hebben een kinderdagverblijf, een peutergroep en een buitenschoolse opvang. Op het kinderdagverblijf hebben wij plek voor maximaal 21 kinderen. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Op de peutergroep hebben we maximaal plek voor 16 kinderen. Deze ruimte is ingericht in hoeken en de kinderen kunnen hier lekker spelen. Wij richten ons als team op het individueel werken met kinderen om aan te sluiten op de niveauverschillen en de zelfstandigheid van de kinderen. Ter voorbereiding op de kleuterklas zitten wij iedere dag in de kring om een spel te doen en/of lied te zingen en oefenen we met werk.

Op onze BSO is plek voor 40 kinderen met verschillende ruimtes. Wij bieden iedere dag minimaal één activiteit aan, maar de kinderen zijn vrij om te kiezen wat ze willen doen.

Waarom kiezen voor Montessori Kinderopvang in Bilthoven?
- Openbare Montessori Kinderopvang
- Montessori Visie
- Vast team van lieve en enthousiaste begeleidsters
- Huiselijke ruimtes
- Natuurlijke materialen
- Unieke locatie bij de Montessorischool
- Goede Voorbereiding op de kleuterklas
- Doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 12 jaar met een kinderdagverblijf, peutergroep, basisschool en BSO.

Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

Teamfoto


Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2019

Kinderdagverblijf

Buitenschoolse opvang

KDV 10,5 uur € 8,31 52 weken € 7,78
Peuterochtendgroep € 8,18 40 weken plus € 7,95
40 weken € 8,06

De basisprijs staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding . De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet. Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten. In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.

De prijzen van de buitenschoolse opvang zijn inclusief het ter beschikking stellen van de BSO bus.

Deze prijzen (uur tarief) zijn gebaseerd op openingstijden van 10,5 uur per dag.

Landelijk register kinderopvang

Via onderstaande links kunt u het LRK nummer vinden van de betreffende opvang. Tevens heeft u de mogelijkheid om de inspectierapporten van de GGD te downloaden.
Landelijk Register Kinderopvang kdv
Landelijk Register Kinderopvang bso
Montessori kinderopvang creëert een doorgaande ontwikkelingslijn en werkt nauw samen met Montessorischool Bilthoven.
Top