Vacature – Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Wij zijn Montessori Kinderopvang, een kinderopvang waar de visie van Maria Montessori als rode draad door heen geweven is. Bij onze kinderopvang gaan wij ervan uit dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. Wij kijken naar de behoeften van het kind en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Maria Montessori vat deze visie mooi samen in de uitspraak: “leer mij het zelf te doen”.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren, enthousiaste

Pedagogisch Beleidsmedewerker/Coach

Als pedagogisch beleidsmedewerker/coach heb je een belangrijke spilfunctie binnen Montessori Kinderopvang en geef je vorm en inhoud aan ons pedagogisch fundament. Je ontwikkelt vertaalt en implementeert het pedagogisch beleid, met in achtneming van wettelijke voorschriften en de Montessori werkwijze, naar de concrete werkpraktijk. Als allround coach heb je daarnaast een actieve rol in de verbetering van de pedagogische kwaliteit van dienstverlening en professionele ontwikkeling van de medewerkers en locatiehoofden.

Standplaats:                      Arnhem

Regio:                                 Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur per week:     22

Tevens kan de functie, in overleg, in combinatie met uren als pedagogisch begeleid(st)er of locatiehoofd uitgevoerd worden.

Functie eisen

  • Een opleiding op HBO of WO-denkniveau die direct kwalificeert voor de functie, of
  • Een opleiding op MBO4 niveau die kwalificeert voor pedagogisch medewerker plus een aanvullende branche-erkende opleiding op het terrein van coaching en/of pedagogiek 0-13.
  • Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent een zelfstandige en verbindende teamplayer die denkt in oplossingen en die gestructureerd kan werken.
  • Je hebt enige jaren (pedagogische) ervaring in de kinderopvang en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ton Soetendaal (team@montessorikinderopvang.nl). Hij ontvangt ook graag uiterlijk 15 februari je sollicitatie.

De functie is ingeschaald in schaal 9 van CAO Kinderopvang (minimaal €2793,- euro en maximaal €3771,- bruto per maand, bij een werkweek van 36 uur).

 

Top