Vacature Maassluis – Pedagogisch medewerker BSO

Montessori Kinderopvang zoekt voor haar locatie in Maassluis pedagogisch talent

Vind je het leuk om met kinderen te werken en wil je graag een rol spelen bij hun ontwikkeling? Ben je daarnaast geïnteresseerd in de visie van Maria Montessori en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kan Montessori Kinderopvang wellicht iets voor je betekenen!

Montessori Kinderopvang is voor haar locatie in Maassluis op zoek naar pedagogisch medewerkers voor ongeveer 16 uur per week voor de BSO.

Over Montessori Kinderopvang:

Wij zijn Montessori Kinderopvang, een kinderopvang waar de visie van Maria Montessori als rode draad door heen geweven is. Op onze buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf gaan wij ervan uit dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. Wij kijken naar de behoeften van het kind en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Maria Montessori vat deze visie mooi samen in de uitspraak: “leer mij het zelf te doen”.

Als begeleidster creëer je een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen waar ze plezier kunnen hebben en volledig zichzelf kunnen zijn. Dit doe jij met behulp van creatieve, muzikale, sportieve activiteiten zoals koken, toneelspelen, spelletjes doen en buiten spelen. Jij deelt als het ware jouw talent met de kinderen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen.

Je bent inzetbaar op de BSO en je kunt invalwerkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3/4, binnen de kwalificatie-eisen conform de cao kinderopvang
Je bent een pedagoog, een ontwikkelingsdeskundige op het gebied van Montessori, of je bent bereid je hier in te verdiepen
Je laat je omschrijven als een stabiele, enthousiaste en warme persoonlijkheid
Je ‘hart’ ligt bij kinderen en door jouw deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding weet je ze te stimuleren
Je hebt goede communicatieve, sociale en creatieve vaardigheden
Je bent enthousiast, flexibel, pro-actief, stressbestendig, doortastend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent een goede teamspeler en bent tegelijkertijd in staat om zelfstandig te werken
Je bent in het bezit van een rijbewijs;
Wat kun je verwachten?

Een dynamisch team met ambitieuze en enthousiaste collega’s
Diverse bijscholingsmogelijkheden o.a. in de Montessori Visie, BHV, kinder EHBO etc.
Een open en duidelijke communicatie
Een werkplek in een groeiende organisatie
Salaris conform de cao
Denk jij je thuis te voelen in het team van Montessori Kinderopvang? Stuur ons dan zo snel mogelijk jouw persoonlijke motivatie en CV gericht aan Florentine Munter en wie weet word je spoedig uitgenodigd voor een gesprek.

Let op: alleen complete reacties (motivatie + CV) worden in behandeling genomen.

 

Top