Pedagogisch medewerker BSO minimaal 20 uur Montessori kinderopvang Nieuwegein

Locatie: Nieuwegein

Pedagogisch medewerker BSO minimaal 20 uur Montessori kinderopvang Nieuwegein

Op zoek naar een leuke, flexibele en uitdagende baan in de kinderopvang? Dan is de Montessori kinderopvang in Nieuwegein wellicht de plek die je zoekt! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar nieuwe collega’s!

Wij zijn Montessori Kinderopvang, een kleinschalige kinderopvang waar we werken met de visie van Maria Montessori. Wij gaan ervan uit dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. Wij kijken naar de behoeften van het kind en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Maria Montessori vat deze visie mooi samen in de uitspraak: “Help mij het zelf te doen”.

Wij hebben een kinderdagverblijf, een peuterochtendgroep en een buitenschoolse opvang. Een hele gezellige huiselijke ruimte waarin de kinderen zich vrij kunnen bewegen en op ontdekkingstocht kunnen gaan.

Liefde en aandacht voor de kinderen; een verlengstuk van thuis, dat is wat wij willen uitdragen als kinderopvang. Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen.

Enthousiast geworden? Wij zijn voor ons team op zoek naar een pedagogisch medewerker die onze groepen komt versterken. Ben je al bekend met de Montessori visie? Of ben je nieuwsgierig geworden en zin in een uitdaging?

Op dit moment is ons kinderdagverblijf en BSO erg aan het groeien, waardoor we hier nieuwe krachten nodig hebben. Voor de BSO zoeken we flexibele pedagogisch medewerkers met energie en enthousiasme.

Wij zoeken iemand die:
– Enthousiast, energiek en gek op kinderen is
– Beschikt over een kwalificerende opleiding op MBO- of HBO-niveau
– Zelfstandig is en goed in een team kan werken
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft
– Woonachtig is in Nieuwegein of directe omgeving
– Maandag t/m vrijdag beschikbaar

Wij bieden:
– Een uitdagende baan minimaal 20 uur per week met eventuele uitbreidingsmogelijkheden
– Verschillende opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
– Een interne training over de Montessori Visie
– Een gezellige, open en flexibele sfeer binnen het team
– Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
– Salaris conform de CAO kinderopvang

Kom je ons team versterken? Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende mogelijkheden qua uren die we tijdens een eerste gesprek samen kunnen bespreken. Je motivatiebrief en CV kunnen gericht worden aan Moniek Tijssen

DutchEnglishFrenchGerman