Directeur Montessori Kinderopvang

Functieomschrijving

Wij zijn Montessori Kinderopvang, een kinderopvang waar de visie van Maria Montessori als rode draad door heen geweven is. Bij onze kinderopvang gaan wij ervan uit dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. Wij kijken naar de behoeften van het kind en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Maria Montessori vat deze visie mooi samen in de uitspraak: “leer mij het zelf te doen”.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een ervaren, resultaatgerichte ondernemer welke coacht, stuurt en verbindt vanuit de inhoud voor de functie van:

Directeur (m/v)

Als directeur van Montessori Kinderopvang ben je eindverantwoordelijk voor de locaties van Montessori Kinderopvang.

Je bent –binnen de kaders- verantwoordelijk voor het initiëren, voorbereiden, implementeren en borgen van beleid op inhoudelijk, commercieel, kwaliteits- en personeelsgebied, groei en samenwerkingen. Tevens draag je verantwoordelijkheid voor de variabele, locatie gebonden kosten. Dit alles doe je door een (meer) jaren plan te ontwikkelingen welke voorgelegd wordt aan de toezichthouder.

Je verbindt beleid en de uitvoering ervan op een voor medewerkers inspirerende wijze. Je begeleidt, coacht en stimuleert medewerkers en teams op locatie, om zowel op persoons- als locatieniveau verder te ontwikkelen en te groeien.

Je vertegenwoordigt Montessori Kinderopvang in relevante netwerken en schakelt flexibel in je contacten met ouders, instanties en andere in-en externe partijen.

Standplaats: Arnhem|
Regio: Gelderland, Utrecht en Noord-Brabant
Aantal uur per week: 20 tot 32 (De functie van directeur kent een tijdsbesteding van 20 uur per week. Een combinatie met andere management- of projecttaken is bespreekbaar.)

Functie eisen

· HBO niveau, bij voorkeur aangevuld met management opleidingen.
· Je werkt vanuit kaders en draagt deze ook uit.
· Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk.
· Je bent een zelfstandige en verbindende ondernemer, die daadkrachtig en klantgericht te werk gaat.
· Bij voorkeur heb je ervaring in de kinderopvang en ben je bekend met zorg, wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de sector.

Interesse? Solliciteer dan voor 15 februari. Sollicitaties mogen gericht worden aan Ton Soetendaal.
Voor vragen kunt u eveneens contact opnemen met Ton Soetendaal.

DutchEnglishFrenchGerman
Top